Open menu

 

Psihološka pomoć i podrška

 

 

Kako pružiti podršku djeci, kako pomoći starijima i nemoćnima, što mogu učiniti za sebe, kako izdržati…

 

Poštovani korisnici i posjetitelji naše mrežne stranice,

 

trenutna situacija pandemije koronavirusa i bolesti COVID-19 te nedavnih potresa na zagrebačkom području zasigurno je za sve nas neprirodna, neuobičajena, neočekivana i neizvjesna, a posebno onima u stanju potrebe.

Strah, panika, neizvjesnost, zabrinutost, usamljenost, uznemirenost, tuga, zbunjenost i druge negativne emocije koje ovih dana osjećamo prirodne su i očekivane reakcije. No to ne znači da se s istima trebamo, moramo i možemo nositi samostalno.

Svakodnevno se javljaju nova pitanja, kako pružiti podršku djeci, kako pomoći starijima i nemoćnima, što mogu učiniti za sebe, kako izdržati…

 

Potaknuti pojačanom potrebom za pomoći i podrškom, u nastavku Vam donosimo korisne poveznice (linkove):

  • Na stranicama Hrvatske psihološke komore navedeni su telefonski brojevi za pružanje besplatne psihološke pomoći za područje cijele Hrvatske: Psihološke pomoći Corona 2020., Službe za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ i Hrvatskog crvenog križa:

www.psiholoska-komora.hr/1238

 

  • Na stranicama Zagrebačkog psihološkog društva stručnjaci svakodnevno objavljuju korisne tekstove, smjernice i savjete o aktualnim temama:

www.zgpd.hr 

 

  • Usluge besplatne psihološke telefonske i/ili elektronske pomoći i podrške pružaju:

Društvo za psihološku pomoć

www.dpp.hr

 

Poliklinika za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba

www.poliklinika-djeca.hr

 

Psihološki centar Tesa

www.tesa.hr

 

Psiho & Logo Centar – Zagreb,

putem Facebooka, poziva i sms-a

098/600-083

 

...

 

Sa željom da izvanredne okolnosti što prije postanu prošlost, pozivamo Vas da pomognemo sebi i jedni drugima te očuvamo fizičko i mentalno zdravlje!

 

CENTAR ZA SOCIJALNU SKRB

DUGO SELO

 

 

 

 

Cijenjeni posjetitelji!

Dobro došli na WEB stranice Centra za socijalnu skrb Dugo Selo. Na našim internetskim stranicama naći ćete  osnovne informacije o djelatnosti centra za socijalnu skrb, o pravima i uslugama iz sustava socijalne skrbi, zakone i propise koji se odnose na naše područje rada te informacije, podatke i obavijesti  koje se odnose na Centar za socijalnu skrb Dugo Selo.

Želja nam je da ova web stranica bude dio naše misije koja će doprinijeti ostvarenju naše vizije.  

 • • •

VIZIJA Centra za socijalnu skrb Dugo Selo

Ustanova s javnim ovlastima koja u suradnom odnosu, uz uzajamno uvažavanje i poštivanje korisnika i zaposlenika Centra,  pruža usluge i omogućava ostvarivanje prava propisanih važećim zakonima.

• • •

MISIJA Centra za socijalnu skrb Dugo Selo

Kontinuiran rad na poboljšanju načina pružanja socijalnih usluga svima onima koji su u stanju potrebe, zbog nepovoljnih osobnih ili obiteljskih teškoća.

Svaki zaposlenik Centra za socijalnu skrb Dugo Selo je dužan postupati u svom radu u skladu s pozitivnim propisima i pravilima struke te osigurati korisnicima kvalitetnu socijalnu uslugu uz poticanje korisnika da prema svojim mogućnostima sudjeluje u procesu promjene vlastite životne situacije. 

 

 

 

 FAQ

 

Kontakt

CENTAR ZA SOCIJALNU SKRB DUGO SELO

Adresa:      Josipa Zorića 3, 10370 Dugo Selo
E-mail:    czss.dugo.selo1@zg.t-com.hr

Telefon:    01 / 2753 209

Fax:    01 / 2752 295

https://www.czssds.hr

...

OIB: 91370338596
MB: 02873125
IBAN: HR 97 239000 110054 6642

 

 

Koronavirus 

 

 

 

 

Kako doći do nas?

Centar za socijalnu skrb Dugo Selo

 

 

 

Radno vrijeme

RADNO VRIJEME: OD PONEDJELJKA DO PETKA od 730 do 1530 sati

RAD SA STRANKAMA: PONEDJELJAK, SRIJEDA, PETAK  od 800 do 1400 sati

DNEVNI ODMOR: od 1030 do 1100 sati

...

Stručni radnici su dužni svaki dan, neovisno o vremenu koje je predviđeno za rad sa strankama primiti korisnike kod kojih postoji potreba hitnih i žurnih postupanja, a posebno u slučajevima sumnji na obiteljsko nasilje i zlostavljanje i zanemarivanje djece.

 
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com